- Főoldal
- /
2009. 02. 06. - 08:39
Vacsoracsata recept: Galambos Lajos előétele
Ünnepi krémleves sváb gombóccal
További vacsoracsata receptek:
Vacsoracsata recept: Dammak Jázmin desszertje
Vacsoracsata recept: Pokrivtsák Mónika főétele
Vacsoracsata recept: Beszeda Gábor előétele
Hozzávalók:
zsemle
só
bors
tojássárgája
rozmaring
petrezselyem
zeller
főzőtejszín
hagyma
kevés burgonya
zsemle
só
bors
tojássárgája
rozmaring
petrezselyem
zeller
főzőtejszín
hagyma
kevés burgonya
Elkészítési mód:
A hagymát pirítjuk, felöntjük vízzel, bele a zellert és burgonyát, amikor puha, pürésítjük.
Tojást a zsemlével és fűszerekkel összegyúrjuk, és forró olajban kisütjük.
Feltétnek a leveshez tálaljuk.
Forrás: vacsoracsata.hu - Étterem Online
Szólj hozzá a fórumon!
![MCOnet Fórum MCOnet Fórum](/upload/2009/02/forum__705_20080312200107_507.gif)