2023. 03. 15. - 08:30

Így lett robotszakértő Allison Williams

Így lett robotszakértő Allison Williams

Allison Williams színésznő robotszakértőkkel konzultált, hogy megfelelően felkészülhessen szerepére a M3GAN című filmben.

Nem kevés időt szánt Allison Williams színésznő arra, hogy robotszakértőkkel beszélgessen – mivel alaposan ki akarta képezni magát a M3GAN című történetben betöltött szerepére. Olvasd el: Mesterséges intelligenciát tanít új filmjében Tom Hanksallison_williams_megan_01
 
A 34 éves sztár az új sci-fi horrorfilm főszereplője, melyben a robotikus Gemmát alakítja. Allison Williams a terület számos szakértőjével folytatott beszélgetéseket, hogy megbizonyosodjon arról: megfelelően felkészült a szerepre. Olvasd el: Mesterséges intelligencia a filmgyártásban
 
„Kezdetben szinte semmit sem értettem abból, amit mondtak – mesélte a The Hollywood Reporternek a színésznő. - Arról kérdeztem őket, milyen nőnek lenni ezen a területen, ahol annyi a férfi. Tudni akartam, mit vegyek fel, hogyan öltözzek. Nőiesen mutatkoznak? Sminkelnek? A nagyon felületestől a sokkal mélyebb kérdések felé haladtam, például, hogy miért kerültek erre a területre? Mi motiválta őket? Voltak-e példaképeik? Remek volt” – összegezte a színésznő a konzultációkat.
 
A film főszereplője egy robotbaba, aki túlzottan védeni kezdi gyermek barátját – akit egyébként Allison a „legbonyolultabb színésztársának” nevezett. Nagyon egyedi élmény volt együtt dolgozni, kétli, hogy lesz még ilyen – mondta Williams.
 
Williams egyébként a M3GAN executive producereként is jelen volt és hálás, hogy befolyást gyakorolhatott a filmre a kamera előtt és mögött egyaránt.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.