2021. 11. 09. - 08:30

Mesterséges intelligenciát tanít új filmjében Tom Hanks

Mesterséges intelligenciát tanít új filmjében Tom Hanks

Sci-fiben bizonyít ismét a népszerű színész, s egészen újszerű feladatot kap: Tom Hanks egy mesterséges intelligencia tanára lesz.

Új filmmel érkezik a sikeres színész. Tom Hanks sci-fi főhőse lesz, egy mesterséges intelligenciával együtt, akinek igyekszik megtanítani, milyen is embernek lenni. finch_mozi_1
 
Hanks egy Finch nevű mérnököt alakít, aki egy napkitörést követően életben marad és az emberiség által kizsákmányolt, majd rettentően lepusztult tájon igyekszik boldogulni, egy kutya és egy mesterséges intelligencia - vagyis robot - társaságában. Olvasd el: Bűnöző lesz valakiből? Elárulja a mesterséges intelligencia
 
Az egykori St.Louis maradványában tengődő, majd San Francisco-ba induló férfi története a Számkivetett újabb változata is lehetne, melyben Tom Hanks a Jeff nevű mesterséges intelligenciából is igyekszik „embert faragni”.
 
Beszámol a robotnak élményeiről, érzéseitől, a bizalomról, vagy éppen arról osztja meg vele tapasztalatait, hogy miként kell kinyitni egy konzervet. Olvasd el: Lemásolhatja az emberi látást a mesterséges intelligencia?
 
A mesterséges intelligencia pedig úgy viselkedik, mint egy gyermek, aki a történet során szépen „felnő”.
 
A különös, poszt-apokaliptikus történet Finch címmel debütált az Apple streamerén november 5-én.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.