2023. 02. 03. - 08:30

Mesterséges intelligencia-robotot játszik Megan Fox új filmjében

Mesterséges intelligencia-robotot játszik Megan Fox új filmjében

Megan Fox és Michele Morrone a főhős S.K. Dale új alkotásában – Fox egy egy halálos mesterséges intelligencia-robotot formáz meg.

Hamarosan újabb sci-fiben láthatjuk Megan Foxot: a Subservience című alkotásban egy halálos ellenséggé váló mesterséges intelligencia-robotként jelenik meg. Olvasd el: Mesterséges intelligencia a filmgyártásbanmegan_fox_01
 
A színésznő nem először dolgozik együtt S.K.Dale rendezővel – korábban a Till Death is közös munkájuk volt. Michele Morrone-t a 365 napból ismerhetjük.
 
A Deadline lap szerint a cselekmény egy küzdő apát (Morrone) mutat be, aki vásárol egy robotot (Megan Fox) hogy az segítsen gondoskodni házáról és családjáról, amíg a robot tudatosabbá nem válik és veszélyt kezd jelenteni számukra.
 
Dale szerint „a film Megan olyan oldalát mutatja be, melyet még soha nem láttunk. Az általunk összeválogatott szereplők feldobják ezt az érzelmekkel teli történetet, nagyon várom, hogy megmutathassuk az eredményt.”
 
„Megan és Michele tökéletes választás ehhez az időszerű és provokatív thrillerhez” – jegyezte meg a Millennium Media elnöke, Jeffrey Greenstein.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.