2023. 11. 15. - 10:02

Barbra Streisand korrekcióra kérte a mesterséges intelligenciát

Barbra Streisand korrekcióra kérte a mesterséges intelligenciát

A neves énekesnő és színésznő elárulta, ő kérte meg az Apple-t, hogy mesterséges intelligencia-terméke, a Siri változtassa meg a neve kiejtését.

Érdekes történetet mesélt a közelmúltban Barbra Streisand. Az énekesnő-színésznő megkereste az Apple vezérigazgatóját, hogy panaszt tegyen nevének kiejtése miatt. Olvasd el: Dolly Parton: A mesterséges intelligencia örökre a Földön tarthatbarbra_streisand_01
 
A ma már 81 esztendős sztár minden idők egyik legkelendőbb zenei előadója és a filmes szakmában is óriási sikereket ért el.
 
Elmondta azonban: csalódottan észlelte, hogy az Apple Siri funkciója nem megfelelően ejti ki a nevét. 
 
„A nevemet nem Z-vel kell ejteni. Strei-sand, az utóbbi felét úgy kell ejteni, mint a homokot” – magyarázta a Barbra, aki hozzátette: Tim Cook mindenesetre nagyon kedves volt. Megkérte Sirit, hogy változtassa meg a kiejtést. Olvasd el: Tim Cook szerint a technológia felfedi az igazságtalanságokat
 
Barbra Streisand hálás, hogy az Apple vezetője ilyen gyorsan intézkedett. „Azt hiszem, ez a hírnév egyik előnye!” – jegyezte meg a sztár.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.