2023. 06. 26. - 08:27

Nehezen fogadja el az avatárját az ABBA-énekesnő

Nehezen fogadja el az avatárját az ABBA-énekesnő

Annak ellenére, hogy hatalmas siker az ABBA avatár-koncertsorozata, Anni-Frid Lyngstad még mindig nehezen tudja elfogadni, hogy valójában nem ő énekel a színpadon.

Bár az ABBA avatár-előadásait mostanra több mint egymillió rajongó látta, az énekesnő Anni-Frid Lyngstad számára nehezen elfogadható, hogy valójában nem ő énekel az együttes avatár-show-jában. Olvasd el: Tovább tart az ABBA avatár-showja
 
A 77 éves énekesnő részt vett a csoport Abba Voyage bemutatóján a kelet-londoni Stratfordban - ahol erre a célra épült aréna -, amely az avatár-show első évfordulóját egy különleges fellépéssel ünnepelte. Fotó: abbavoyage.com
 
Anni-Frid Lyngstad a The Sun Bizarre rovatának nyilatkozva mondta el érzéseit a koncertről.
 
„Nehéz teljesen felfogni, hogy nem én vagyok az és mégis. Látom magamat a digitális alakban, a gesztusokban, az arckifejezésekben, a szemekben, amelyek mindenféle érzést kifejeznek. Ez abszurd, de valóságos” – fogalmazott az ABBA énekesnője. Olvasd el: Örökké tarthatnak az ABBA avatár-fellépései
 
A zenekar másik tagja, Benny Andersson, aki 78 éves, hozzátette: nem számítottak ilyen heves reakciókra, s ez az első naptól így van.
 
Ők általában nem tudják, mennyire tetszik majd egy zene az embereknek, s ugyanez volt a helyzet az avatár-fellépésekkel is.
 
Ha valaki ABBA-rajongó és hűségesen kitartott mellettünk sok éven át, az reményeink szerint az ABBA-tárokat is szívesen fogadja, ami izgalmas új dolgokhoz vezethet a jövőben - idézte a Daily Star a 73 esztendős Agnetha Fältskog-ot és a 78 éves Björn Ulvaeus-t.
 
 
Fotó: abbavoyage.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.