2024. 03. 06. - 10:30

Bemutatták a mesterséges intelligencia-wellness társat

Bemutatták a mesterséges intelligencia-wellness társat

Galaxy gyűrűvel rukkolt elő a Samsung a barcelonai Mobile World Conference kiállításon, amely lényegében mesterséges intelligencia által vezérelt wellness társ – egy karnyújtásnyira.

Egészen meglepő újdonságokkal árasztotta el a közönséget a 2024-es Mobile World Conference (MWC) rendezvény, a világ vezető mobiltechnológiai kiállítása, melyre a spanyolországi Barcelonában került sor.
 
Hordható wellness-társ
 
A Samsung például bemutatta legújabb hordható készülékét, a Galaxy Ringet. Az eszköz egy intelligens gyűrű, amely fejlett szenzortechnológiát használ a viselők adatainak összegyűjtésére, átfogó betekintést nyújtva egészségi állapotukba.
 
A mesterséges intelligencia (MI) integrálásával a gyűrű személyes wellness-társként szolgál és személyre szabott ajánlásokat, testre szabott egészségügyi élményeket nyújt - mint a vállalat fogalmazott -, „a Samsung felhalmozott innovációit a legkisebb formába hozva a kényelmes, 24 órás viselet érdekében”. Olvasd el: MI-terápia csökkentheti a depressziót és a szorongást
 
Mesterséges intelligencia-eszközei mellett a Samsung Galaxy Ring a vállalat Galaxy portfóliójának különböző technológiáit integrálja, hogy átfogó egészségkövető élményt nyújtson. Aki tehát hordja ezt a gyűrűt, folyamatos betekintést kaphat saját egészségének – wellnes-állapotának - alakulásába a nap folyamán.
 
Az egyedülálló tech gyűrűt a hét minden napján, 24 órában történő viselésre tervezték – így akár az alvás minőségét is ellenőrizhetjük általa, s mindenképpen betekintést kínál az általános egészségi állapotba a pihenés során. Ezzel pedig az optimális alvási szokások elérése felé is tereli a felhasználót. Olvasd el: Mesterséges intelligencia-platform segíthet tovább élni?
 
Bemutatták a mesterséges intelligencia-wellnes társat
Bemutatták a mesterséges intelligencia-wellnes társat
 
Önellenőrzés egész nap
 
„Hordható termékportfóliónk új kiegészítéseként a Galaxy Ring egy teljesen új módszert kínál a felhasználóknak mindennapi jóllétük nyomon követésére. Egészséggel kapcsolatos önellenőrzést és több módot nyújt arra, hogy éjjel-nappal megértsük önmagunkat” – fogalmazott a dél-koreai technológiai óriás.
 
Hozzáette: a Samsung tágabb látásmódjával együtt egy összekapcsoltabb, integráltabb és zökkenőmentesebb digitális wellness-platform jön létre.
 
A cég azt sem rejtette véka alá, hogy a Galaxy Ring bevezetése csupán egy a Samsung számos kezdeményezése közül, amelyek megvalósítják elképzelésüket, hogy emberek milliárdjainak az egészségét és jóllétét javítsák, otthonról, a felhasználóval együtt.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.