2023. 10. 30. - 09:30

Elton John: A metaverzum tökéletes a karrierem folytatásához

Elton John: A metaverzum tökéletes a karrierem folytatásához

Tökéletesnek tartja a metaverzumot pályafutása következő szakaszához a legendás zenész – Elton John a Robloxszal fogott össze egy 10 perces virtuális élmény kedvéért.

Összefogott a Roblox virtuális játékkal Elton John. A világhírű előadó tökéletesnek tartja a metaverzumot karrierje soron következő szakaszához. elton_john_01
 
A 75 éves énekes a Robloxszal együtt hozott létre egy 10 perces virtuális élő élményt, Elton John Presents: Beyond the Yellow Brick Road címmel.
 
Elton John hamarosan véget vet fellépéseinek a Farewell Yellow Brick Road turné utolsó szakaszát követően.
 
„Karrierem során mindig is érdekelt, milyen új utakat találhatok a rajongóimmal való kapcsolatteremtésre világszerte. Ahogy befejezem a turnét, a Roblox és a metaverzum tökéletes lesz az életem következő szakaszához; ez egy új, innovatív módszer, hogy kifejezzem a zene, a divat iránti szeretetemet és a mindkettőből fakadó határtalan kreativitásomat” – mondta el Elton John a Hype Beast-nek nyiltakozva.
 
Az énekes hozzátette: a Roblox szépsége számára abban rejlik, hogy nincsenek korlátok.
 
A világ minden táján lehetőséget kínál az embereknek, hogy teljesen önmaguk lehessenek és olyan módon léphessenek kapcsolatba másokkal, ahogy még soha. Ez egy új világ, amely lehetővé teszi a rajongók és alkotók számára a teljes önazonosságot.
 
A zenész elárulta, hogy két fián keresztül ismerte meg a platformot, ami kezdettől nagyon inpsirálónak tűnt a számára.
 
Fotó: Instagram/eltonjohn
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.