2023. 09. 19. - 09:30

Újra Brain Bair – Jövőfesztivál Budapesten

Újra Brain Bair – Jövőfesztivál Budapesten

Ismét lesz Brain Bar a magyar fővárosban, amelyet jövőfesztiválként is említenek. Többek között a gondolatokkal irányítható ruha feltalálója is Budapestre érkezik.

Újra megrendezik Budapesten a Brain Bar fesztivált szeptember 21-e és 22-e között, a Magyar Zene Házában. Központi témája ezúttal a mentális egészség világszintű válsága, a test és a lélek egyensúlya lesz – tudatta az MTI.
 
A programsorozaton, melyet jövőfesztiválként is emlegetnek, 120 szakértő előadását hallgathatják meg a jelenlevők és 100 programelemen vehetnek részt.
 
Újra Brain Bair – Jövőfesztivál Budapesten
Újra Brain Bair – Jövőfesztivál Budapesten
 
Előadást tart többek között Sophie Bostock alváskutató, Esther Perel amerikai pszichoterapeuta és bestseller-szerző, Szondy Máté pszichológus, Dombi Zsófia kutató és solére énekes és Esterházy Mátyás, Szoboszlai Dominik futballista menedzsere – írta meg az MTI.
 
Jelen lesz Christine Flashpohler, aki szkafandereket tervez kutatótársaival, ezeket viselik majd a NASA űrhajósai a Holdra szálláskor, de találkozhatnak a vendégek Anouk Wipprechttel, azzal a holland tervezővel is, aki gondolatirányított ruhákat készít – mi több, olyat, amely mozog és lélegzik. Erről itt bővebben is olvashatunk.
 
Szó lesz azonban a hazai akkumulátorgyár-vitáról is.
 
A Brain Bar ingyenes a diákoknak és pedagógusoknak, regisztráció ellenében, a közönség pedig napijegyet és bérletet is vehet a fesztivál oldalán – írta az MTI.
 
Fotó: brainbar.com
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.