2023. 09. 22. - 13:30

Micsoda technológia: sörhűtő rendszer került a kabátba

Micsoda technológia: sörhűtő rendszer került a kabátba

Meghökkentő ruházati darabbal állt elő egy dizájner: a Tiger nyári kabát hideg sört használ a testhőmérséklet hűtésére.

Vesztésre áll velünk szemben a kánikula, ha ezt a kabátot felvesszük! A Tiger Beer és Izzy Du divattervező közös munkája az első nyári pufferkabát, amely hidegen tartja a testhőmérsékletet és hideg sörösdobozok segítségével akár 5 Celsius-fokkal is csökkenti azt. tiger_beer_001
 
Akit érdekel a meghökkentő modell, az 2023. október 1. és 3. között Párizsban megtekintheti a Rue de Turenne 127. szám alatti Izzy Du bolt felugró ablakában, de megjelenik majd a párizsi divathéten is, ahol a jelenlevők kipróbálhatják a hordható technológiát.
 
A divatos nyári puffos kabát vízzel teli csőhálózattal rendelkezik, amely a viselő teste körül pumpálja a hűs folyadékot.
 
A csövek olyan kulcspontokkal érintkeznek, ahol az artériák a legközelebb vannak a bőrhöz.
 
Amint a kabát viselője jéghideg dobozokat tesz a sörzsebekbe, a kannák továbbítják a hőmérsékletüket a csövek hálózatába, hogy lehűtsék a vizet, így lehűtik a testhőmérsékletet, mielőtt az izzadság képződne.
 
Persze, nyáron a pufi kabát igencsak felkeltheti a bámészkodók figyelmét – hordani azonban már nemcsak divat, hanem egészségvédő is a szélsőséges meleggel szemben!
 
Fotó: Instagram/TigerBeer
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.