2023. 11. 14. - 11:35

Mesterséges intelligenciát is bedob modellként a Levi’s

Mesterséges intelligenciát is bedob modellként a Levi’s

A farmereiről híres amerikai ruhamárka nemcsak élő emberekkel népszerűsíti az általa gyártott holmikat – mesterséges intelligenciát is bevet.

A ruhamárkák mindenütt a világon modelleket alkalmaznak, hogy bemutassák legújabb kreációikat. Napjainkban azonban az online felületek lehetővé teszik, hogy ne csak élő modellek vonultassák fel az újdonságokat. levis_modell_01
 
A Levi’s márka a sokszínűség és a fenntarthatóság jegyében mesterséges intelligencia-modellekel is kiegészíti a ruháit bemutató emberek társaságát.
 
Összefogott a Lalaland.ai elnevezésű céggel, s robotokat készítenek, amelyek teljesen élethűek. A hiperrealisztikus ábrázolás miatt aligha lehet megkülönböztetni, ki a valódi és ki nem.
 
Így azonban a ruhákat bármilyen alkatú, korú, bőrszínű modell be tudja mutatni, nem beszélve arról, hogy a méretek tekintetében sincs többé akadály.
 
A modellek a márka webshopjában és okostelefon-applikációjában is megjelennek.
 
Az együttműködéssel az volt a cél, hogy a modellek számát és sokszínűségét növeljék, fenntartható módon – jegyezte meg a Levi Strauss Co. közleményében. A mesterséges intelligencia azonban minden valószínűség szerint sosem váltja fel teljesen az embereket – tette hozzá a cég.
 
Fotó: levistrauss.com
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.