2023. 05. 22. - 11:00

A Roblox virtuális sminkjeit valóban be lehet szerezni

A Roblox virtuális sminkjeit valóban be lehet szerezni

Tizennyolc féle virtuális sminket jelentet meg a Roblox játékban az Urban Decay cég, amelyeket azonban a valóságban is meg lehet venni.

Meglepő dologgal állt elő a Roblox játék: az Urban Decay bocsátott rendelkezésükre 18 féle virtuális sminket, amelyeket a szereplők viselnek.
 
A márka számára először fejlesztettek ki 3D-s avatarokat, olyan termékek felhasználásával, amelyek a valóságban is megvásárolhatók.
 
A limitált kiadású sminkek – amelyek felét a neves szépség-influenszer Manny Gutierrez, Leilani Gren és Emmy Combs készítette – a márka legkelendőbb 24.7-es vonalát tartalmazza.
 
A Roblox virtuális sminkjeit valóban be lehet szerezni - Fotó: Urban Decay
A Roblox virtuális sminkjeit valóban be lehet szerezni - Fotó: Urban Decay
 
A sminkek bevezetése alkalmából az Urban Decay az Ultával közösen megrendezte az első metaverzumos sminkbemutató partit az Ultaverse-ben. Utóbbi az amerikai Ulta szépségbolt-lánc világa a Robloxon belül.
 
„A Roblox világa a szépség és a technológia metszéspontjában létezik, így összehozza Urban Decay családunkat. Miközben a szépségalkotók és rajongók új közösségeit építjük, célunk egyszerű: olyan platformot biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy önfeledten kifejezzhessük magunkat és kapcsolatba lépjünk a hasonló gondolkodású sminkrajongókkal – az Eye-Con pontosan ez. Izgatottan várjuk, hogy az Ulta Beauty-vel - mely 2004 óta első számú kiskereskedelmi partnerünk - fennálló hosszú távú kapcsolatunkat a metaverzum következő szintjére emelhessük” – mondta el Eva Erdmann, az Urban Decay Global elnöke.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.