2023. 07. 31. - 14:06

Vevőszolgálati és ügyfélszolgálati állások Egerben

Vevőszolgálati és ügyfélszolgálati állások Egerben

Az ügyfélszolgálati területen állást keresve Egerben van néhány fontos lépés, amelyet meg kell tennünk a siker érdekében.

Önéletrajz és motivációs levél készítése
 
Legyen friss és jól strukturált önéletrajzunk, amely tartalmazza az eddigi munka tapasztalatainkat és képzettségeinket. Emellett írjunk egy rövid, de hatásos motivációs levelet, amely bemutatja, miért vagyunk alkalmasak az ügyfélszolgálati pozícióra.
https://egerallas.hu/allasok/vevoszolgalat-ugyfelszolgalat

Állásportálok és karrieroldalak használata
 
Tájékozódjunk új állásokról olyan portálokon, mint a Profession.hu, Jooble, Workania, Indeed stb., és használjunk kulcsszavas keresést az "Eger" vagy "Eger környéke" területre, valamint az "ügyfélszolgálat", "vevőszolgálat" stb. kulcsszavakra.

Cégek weboldalai
 
Keressük fel a helyi vállalatok weboldalait, és ellenőrizz9k az "Állásajánlatok" vagy "Karrier" részt. Néhány vállalat közvetlenül hirdeti az álláslehetőségeit a saját honlapján.

Állásügynökségek és fejvadászok
 
A helyi állásügynökségeknél vagy fejvadászoknál, is érdemes jelezni az álláskeresési szándékunkat. Segíthetnek megtalálni a releváns álláslehetőségeket és támogathatnak az álláskeresési folyamatban.

Az ismerőseinkkel, barátainkkal is beszéljünk a témában, akik esetleg információkkal szolgálhatnak az álláslehetőségekről, vagy akár ajánlásokat is adhatnak.

Az interjúkra felkészülten érkezzünk
 
Átgondoltan mutassuk be be a képességeinket és tudásunkat.

További képzés és fejlődés
 
Vegyünk részt olyan továbbképzéseken, amelyek fejlesztik az ügyfélszolgálati készségeket, például kommunikációs tréningeken, konfliktuskezelési tanfolyamokon stb.

Az álláskeresés során fontos a kitartás és az aktív részvétel az álláspiaci folyamatban. Ha nem sikerül elsőre megtalálni a megfelelő állást, ne adjuk fel, mert az álláskeresés esetenként időigényes folyamat.

Az ügyfélszolgálati területen számos lehetőség kínálkozik Egerben, ezért érdemes az online és offline csatornákon is aktívan keresni.


A recepciós állás népszerű lehetőség
 
A recepciós a vállalat, szervezet vagy intézmény első kapcsolattartója a látogatókkal, ügyfelekkel és üzleti partnerekkel. Fontos szerepe van az első benyomás kialakításában és a pozitív ügyfélélmény biztosításában. Egerben a Master Vagyonvédelmi Kft például 265ezer Ft nettó jövedelmet fizet a recepciósnak.

A recepciós fő feladatai és felelősségei

Fogadás és irányítás: A recepciós üdvözli és fogadja a látogatókat, ügyfeleket és partnereket, és a megfelelő helyre vagy személyhez irányítja őket.

Telefonszolgálat: A recepciós fogadja és kezeli a bejövő hívásokat, továbbítja az üzeneteket és információkat a megfelelő személyeknek.

Ügyfélszolgálat: A recepciós segítséget nyújt az ügyfeleknek, válaszol kérdéseikre, felvilágosítást ad az intézmény vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Adminisztráció: A recepciós feladata lehet az irodai adminisztratív feladatok ellátása, például időpontfoglalások kezelése, e-mailek kezelése, postai küldemények kezelése stb.

Látogatói jegyzőkönyv vezetése: A recepciós nyomon követi és dokumentálja a látogatók és vendégek érkezését és távozását.

A recepciós pozícióban a jó kommunikációs és interperszonális készségek, a barátságos és udvarias hozzáállás, valamint a problémamegoldó képesség rendkívül fontosak. A recepciós gyakran az első személy, akit az ügyfelek találkoznak, így a jó benyomás és a professzionális hozzáállás kulcsfontosságú.

Gyógyászati diszpécser

A gyógyászati diszpécser egészségügyi szakember, aki felelős a mentőszolgálatok diszpécser központjában a mentőhívások fogadásáért, a betegekkel kapcsolatos információk gyűjtéséért és az egészségügyi mentőegységeknek irányításáért

A gyógyászati diszpécser fő feladatai

Mentőhívások fogadása: A gyógyászati diszpécser fogadja a mentőhívásokat a központban és értékeli az eset súlyosságát.

Kérdéseket tesz fel a hívóknak az életveszélyről, az egészségi állapotról és a pontos helyszínről, hogy felmérje az eset sürgősségét.

Meghatározza az eset súlyosságát és a megfelelő mentőegységeket irányítja a helyszínre. Biztosítja, hogy az egészségügyi szakemberek megfelelő információkkal rendelkezzenek az esetről, mielőtt a helyszínre érkeznének.

Folyamatosan kommunikál az egészségügyi mentőegységekkel, valamint más egészségügyi intézményekkel és hatóságokkal, ha szükséges.

Jó kommunikációs és problémamegoldó készségekkel kell rendelkeznie, hogy hatékonyan tudjon kezelni sürgős és gyakran stresszes helyzeteket. A diszpécsernek gyorsan kell reagálnia és prioritást kell szabnia az életveszélyes eseteknek.
Ez egy felelősségteljes és fontos munka, amely sok kihívást, de nagy szakmai elégtételt is hozhat.


Wellness munkatárs

A wellness munkatárs olyan szakember, aki a wellness és egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó intézményekben, szállodákban, fitnesz- és egészségközpontokban dolgozik. A feladata az ügyfelek, vendégek egészségének és jóllétének támogatása, valamint különböző wellness szolgáltatások és programok szervezése és lebonyolítása.

A wellness munkatárs fő feladatai
 
Üdvözli a vendégeket, tájékoztatja őket a rendelkezésre álló wellness szolgáltatásokról és programokról.
 
Különböző wellness programok, fitneszórák, táncórák, jógaórák, wellness workshopok és egyéb események szervezéséért és lebonyolításáért felelős.
 
A wellness munkatárs figyeli a wellness területet és a fitneszberendezéseket, gondoskodik a megfelelő higiéniai szabályok betartásáról.
 
Felelős különböző wellness kampányok és események szervezéséért, például egészségügyi hetek, fitneszversenyek vagy egészségügyi szűrések.
 
Részt vesz a wellness szolgáltatások és programok promóciójában, írhat blogbejegyzéseket, frissítéseket a weboldalon, vagy posztokat közösségi média platformokon.
 
Széleskörű ismeretekkel kell rendelkeznie az egészséges életmód, a testmozgás és az egészségmegőrzés terén. Fontos, hogy kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezzen, és képes legyen motiválni és támogatni az ügyfeleket az egészséges életmódra való áttérésben.
 
Az álláskeresés során érdemes figyelni a wellness intézmények, szállodák és fitnesz-egészségközpontok hirdetéseit, valamint az állásportálokat és a karrieroldalakat, hogy megtaláljuk a wellness munkatársi pozíciókat. Az egészségügyi és wellness iparágban számos izgalmas munkalehetőség kínálkozik.
 
J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.