2023. 06. 28. - 10:25
Mi mindenre használhatóak a nassolnivaló „snack-ek”?
A főként mozizáshoz, bulikon, összejöveteleken kínált nassolnivalók vagy snack-ek egészen másként is felhasználhatók a gasztronómiában.
Gondoltuk-e, hogy a főként partikon és filmnézéshez rágcsált nassolnivalók avagy „snack-ek” étel alapanyagként is kitűnőek lehetnek, sőt söröket is kiegészíthetnek?
A közelmúltban a Mogyi Kft. tartott bemutatót, amelyen a jelenlevők megbizonyosodhattak arról, hogy a különféle rágcsák – melyeket egyébként a cég 27 országban kínál -, hagymás-tejfölös, bacon-ös, paradicsomos vagy akár chilis változatban akár kiváló ételalapanyagok vagy sör-kiegészítők is lehetnek – tudatta a turizmusonline.hu.
Kiderült: a bacon-ös mogyoróváltozatokat elsősorban a magyarok, a szlovákok, a csehek és az oroszok kedvelik, a chiliset az olasz, horvát, svájci napraforgómag- és bundázott mogyorórajongók szeretik inkább.
Meglepően jó kombinációkat alakíthatunk ki fekete sörök, azaz stout-ok és porterek paradicsomos snackkel történő kombinálásával, de kiválóak a tengeri herkentyűk ízeivel, vagy a cheddar sajttal is – írta a turizmusonline.hu.
A mogyorós és napraforgós finomságok salátákhoz is kipróbálhatók, meghökkentően kellemes párosításokat készíthetünk a felhasználásukkal.
Fotó: Facebook.com/mogyiworld
L.A.