2020. 04. 20. - 11:15
Bazsalikomos, húsos spagetti paradicsommal

Ha valami különlegeset ennénk és nincs ellenünkre egy ízletes tészta, készítsük el a bazsalikomos-húsos spagettit paradicsommal. Finom és telítő!
Szeretjük a tésztát és szívesen kipróbálnánk valami újat?
A bazsalikommal, darált hússal és paradicsommal készült verzió ínycsiklandóan hangzik - különleges, telítő és finom ebéd válik belőle. Lássuk, hogyan készül.
Hozzávalók: 225 gramm darálthús; fél hagyma feldarabolva; 1 teáskanál só; 1 teáskanál bors; 2 csésze marinara szósz; 1 csésze tej; fél csésze friss bazsalikom, felaprítva; 225 gramm spagetti.

Ízletes és telítő a bazsalikomos-húsos spagetti
Elkészítés
Melegítsünk közepes hőfokra egy edényt, s egy kis olajban süssük meg a darált húst. Adjuk hozzá a hagymát, sót, borsot, s a hagymát addig süssük, amíg áttetsző nem lesz, a hús pedig elkezd barnulni.
Adjuk az egészhez a tejet, a marinara szószt, a bazsalikomot, s főzzük, míg az egész be nem sűrűsödik.
Főzzük meg a spagettit a csomagolás utasításának megfelelően, majd ha kész, keverjük össze a tésztaszósszal.
Jó étvágyat hozzá!
L.A.