2022. 06. 13. - 13:02

Újranyitott a gyönyörű szálloda a Nyugatinál

Újranyitott a gyönyörű szálloda a Nyugatinál

Megnyílt újra a pesti Westend oldalában levő hotel: a Crowne Plaza Budapest az IHG-lánc részeként várja ismét a vendégeit.

Ünnepélyes keretek között nyitott újra a Crowne Plaza Budapest a Váci úton május végén. 2021 nyara óta ún. soft opening üzemmódban üzemelt a szálloda, mostanra zárta le a teljes ingatlanfejlesztést a tulajdonos Gránit Pólus – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Ennek eredményeképpen 11 kisebb rendezvénytermet, egy báltermet alakítottak ki, Club Lounge termet, fitness termet és az emeleten a Cult éttermet is létrehoztak. A hotel az IHG Hotels & Resortshoz csatlakozott, mely több mint száz országban rendelkezik szállodákkal – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Megnyílt újra a pesti Westend oldalában levő hotel
Megnyílt újra a pesti Westend oldalában levő hotel
 
A hotelben 230 szoba, 13 rendezvényterem és két étterem található, teraszokkal és Club Lounge-al.
 
Az ünnepélyes megnyitó nagy pillanata egyébként az volt, amikor Domokos Gábor, a Gömböcöt feltaláló kutató átadta a hotelnek saját Gömböcét.
 
Maurice Janssen igazgató elmondta: fontosnak tartják, hogy a Budapestre érkező vendégek találkozzanak a világhírű magyar tudományos eredményekkel – ezért ennek egyik szimbólumát, a Gömböcöt kiállították a hotelben – adta hírül a turizmusonline.hu.
 
Fotó: ihg.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.