2022. 08. 15. - 11:00

Újabb hotel nyitott tetőteraszt Budapesten

Újabb hotel nyitott tetőteraszt Budapesten

Egyre népszerűbbek a tetőteraszos bárok a fővárosban. Most egy újabbal bővült a kínálat: a pesti Nyugati pályaudvarnál levő Crowne Plaza hotel jóvoltából.

Újabb tetőteraszos hely nyílt Budapesten: a Cult nevű reggeliző a Nyugati Pályaudvarnál található, a Crowne Plaza éttermének tetőkertjében.
 
A szálloda maga nemrég nyitott meg a Westend oldalában. A tetőteraszos vendéglővel azonban nemcsak a hotel lakói, hanem bárki ellátogathat a tetőkertbe, aki enne-inna egy finomat – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Ráadásul, augusztus folyamán minden hétvégén lesz piknik hangulatú brunch.
 
Újabb tetőteraszos hely nyílt Budapesten
Újabb tetőteraszos hely nyílt Budapesten
 
Aki azonban inkább csak inna egyet és gyönyörködne a kilátásban, annak csodás panorámával szolgál a szálloda tetején levő hely: körbenézve minden műemlék épületre, illetve a Nyugati Pályaudvar felújított csarnokára is rá lehet látni. A tetőteraszon fás, füves, piknik hangulatú helyeken üldögélhetnek a vendégek – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A reggeli menüben nemzetközi ételek és magyar örökzöldek szerepelnek, de az étterem bőséges választékkal szolgál az egészséges ételek rajongóinak is. Friss gyümölcsökkel, joghurtokkal, salátákkal és péksüteményekkel várja a vendégeket a gazdag svédasztalos reggeli, de mellette klasszikusok, pezsgővel és mimóza koktél is kapható – tudatta a lap.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.