2021. 12. 22. - 11:00

Nemzetközi dizájn díjat kapott a Matild Palace

Nemzetközi dizájn díjat kapott a Matild Palace

A vendéglátás egyik rangos dizájn megmérettetésén nyerte el az év legjobb luxus szállodája és legjobb vendégszobája címet a budapesti Matild Palace.

Rangos elismerést kapott a budapesti Matild Palace hotel. A verseny győzteseit a november 15-én megtartott, New York-i Gold Key Awards gálán hirdették ki.
 
A már 41 esztendeje megrendezett esemény a vendéglátás egyik igen híres dizájn versenye, melyen a pesti oldalon található Matild Palace az év Legjobb Luxus Szállodája és Legjobb Luxus Vendégszoba kategóriában is győzedelmeskedett – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A budapesti Matild Palace hotel kívülről
A budapesti Matild Palace hotel kívülről
 
A Marriott-csoporthoz tartozó Matild Palace hotel 2021 nyarán nyitott, újjászületett formában a pesti Matild Palotában. Bene 111 elegáns, signature szoba található, emellett 19 fejedelmi lakosztály.
 
A szobák többsége pazar kilátással rendelkezik a fővárosra. Mindegyik szoba berendezését a néhai hercegné életstílusa, érdeklődési köre ihlette, valamint a 20. század elejének Budapestje.
 
Vagyis, a szálloda belső terei és dizájnja teljes mértékben hű az épület történelmi örökségéhez – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: marriott.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.