2019. 12. 09. - 13:00
Mit tud a 21. századi budai konyha?
Elkészült a budai vendéglátás legautentikusabb étlapja – a hagyományos fogásokat kínáló menüt a Kés-Villa-Buda tizenkét étterme állította össze.
Tizenkét budai éttermet fog össze a 2019 szeptemberében megalakult Kés-Villa-Buda tömörülés, mely most elkészítette a budai vendéglátás autentikus étlapját.
Természetesen számos tradicionális fogás szerepel rajta. Célja körképet nyújtani a 21. századi hagyományos budai konyha tudományáról – írta meg a turizmusonline.hu.
Az étlap tizenkét fogást tartalmaz, egy-egy egyesületi tagtól, s a magyar konyha legjavát adják.
Az étlapból a hazai és a külföldi vendégek is megtudhatják, hová érdemes menni egy-egy magyaros ételért.
A tagéttermek azokat a fogásokat írták az étlapra, amelyeket törzsvendégeik fogyasztanak előszeretettel.
Ám nemcsak választ találunk a „hol egyek…?” kérdésre a Buda étlapjában, hanem útvonaltervet is, azok számára, akik szívesen fedeznék fel a budai gasztronómiát – tudatta a turizmusonline.hu.
Fotó: Facebook/Kés Villa Buda
L.A.