2022. 03. 26. - 09:00

Megnyitotta kapuit az Emerald Residence Pesten

Megnyitotta kapuit az Emerald Residence Pesten

Megnyílt Budapest egyik legegyedibb szállodája a Szervita téren, az egykori Távbeszélő Központ helyén.

Elkészült és már várja vendégeit Budapest szívében az Emerald Residence hotel. A szállodát az egykori Távbeszélő Központ helyén építették fel, szoros építészeti egységben a Szent Anna templommal – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Az Emerald Residence apartmanház és boutique hotel, melyben a múlt találkozik a mával. Az épület eleganciáját a különleges anyagok és egyedi megoldások is kiemelik. A belső tér hangsúlyozza a régi és az új kor találkozását, ahogyan a belvárosi helyszín történelmi múltját is.
 
Már várja vendégeit Budapest szívében az Emerald Residence hotel
Már várja vendégeit Budapest szívében az Emerald Residence hotel
 
A belsőépítészeti koncepció Radnóczy Eszter tervező vezető és csapatának munkája. Kozmopolita hangulat uralja a belső teret - a lágy anyagokkal dolgoztak, kissé egzotikus a hatás és több helyen érdekesen törték meg a nehézkesen betölthető vendégtereket – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Meghatározó szín a méregzöld, melyeket pezsgőszínekkel, fémekkel, fényes márványokkal kevertek – ehhez csatlakozik több helyen a natúr diófa.
 
A tér adottságai okoztak némi fejtörést, de a végeredmény meggyőző. A lobbyt például süllyesztett szigeten helyezték el, az étterem szinteltolásokkal készült.
 
Az egyedülálló, U-alakban épült hotel egy romantikus, fás belső udvarral is büszkélkedhet.
 
Fotó: emeraldresidence.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.