2021. 12. 22. - 11:30

Kizárólag növényekből álló, új gin született

Kizárólag növényekből álló, új gin született

Száz százalékban természetes összetevőkből áll az új típusú gin, melyet amerikai gyártó kínál: jellegzetessége a kardamomos, hibiszkuszos és gyömbéres ízvilág.

Immár hazánkban is elérhető a vadonatúj gin típus, amelyet az amerikai Amass vállalat dobott piacra. Az ital kukorica alapú és 29 féle gyógynövényt tartalmaz. amass_2
 
Jellegzetessége, hogy erőteljes benne a gyömbér, a hibiszkusz és a kardamom íze – tudatta a turizmusonline.hu. 
 
Vodkát is kínálnak, melyet szintén természetes alapanyagok alkotnak – ebben a kamillás, körömvirágos íz és a citromhéj a kiemelkedő.
 
Mindkét italt Morgan McLachlan filmes szakmából érkező, női lepárlómester tervezte. Igényes fogyasztóknak ajánlja őket, akik szeretik a csakis növényekből álló italokat.
 
A 2019 óta létező amerikai Amass prémium kategóriás termékeket kínál, melyek száz százalékban botanikus, adaptogén összetevőket és növényeket tartalmaznak, előtérbe helyezve a természetességet és a fenntarthatóságot – írta meg a turizmusonline.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.