2022. 02. 21. - 12:43

Kemping és 4 csillagos hotel is lesz Mezőkövesden

Kemping és 4 csillagos hotel is lesz Mezőkövesden

A gyógyvizéről és matyó népművészetéről híres városban különleges kemping és 4 csillagos szálloda is csalogatja majd a vendégeket.

Sokan szeretik Mezőkövesdet – a matyó népművészeti kincsek és a Zsóry Fürdő miatt is neves városba számos turista érkezik az ország minden részéről.
 
Őket és az új vendégeket is várja majd a megújult szálloda és egy különleges kemping – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Hamarosan négycsillagossá minősül az eddig 3 csillagot viselő Balneo hotel, melyben 2021 óta folynak fejlesztések. Teljesen felújították, a szálloda közösségi terei modernebbek és otthonosabbak lettek.
 
Megújult a Balneo hotel Mezőkövesden
Megújult a Balneo hotel Mezőkövesden
 
Kibővítették az éttermet, a recepciót, a lobby bárt. A szobák is megújultak, mind a 134 új tapétát, szőnyeget, függönyöket, ágyakat kapott, s a fürdőszobák is megszépültek.
 
Felújították a hotel konferenciatermét, gépészeti szempontból modernizálták a wellness részleget, bővült a szaunás részleg. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkoló is újításon esett át – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Fotó: balneohotel.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.