2022. 05. 23. - 09:51

Hard Rock Hotel is van már Budapesten

Hard Rock Hotel is van már Budapesten

A pesti lett a Hard Rock-hálózat első közép-európai szállodája a Nagymező utcában. Az épület egy igazi életstílus-hotel, nem messze a fővárosi Broadway-től.

Megnyílt a Hard Rock Hotel Budapesten – ez a márka első közép-európai szállodája.
 
Maga a Hard Rock International 68 országban és 250 helyszínen van jelen, mióta 1971-ben megalapították. A brandhez tartoznak természetesen a Hard Rock Cafék, hotelek, kaszinók és rock shopok is – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A Nagymező utcában 5 csillagos szállodaként nyitotta meg kapuit az igazi életstílus-hotel, mely teljes vizuális és zenei élményben részesíti az oda betérőket.
 
Megnyílt a Hard Rock Hotel Budapesten
Megnyílt a Hard Rock Hotel Budapesten
 
Mint azt Jon Lucas, a Hard Rock International operatív igazgatója elmondta, remekül illeszkedik a sokszínű városba ez a hotel.
 
Külön büszkék arra, hogy a budapesti szállodában több mint 50 világsztár személyes tárgyaiból készült gyűjteményt nézhetnek meg az érdeklődők. Köztük van Madonna, Freddie Mercury, Prince, Katy Perry és John Lennon, de a kollekcióban megjelennek Bródy János, Horváth Charlie és Szikora Róbert jellegzetes tárgyai is.
 
A Hard Rock Hotel 136 szobával és lakosztállyal, két étteremmel várja a vendégeit. A különleges szálloda homlokzatán a modern dizájn és Budapest történelmi szépsége keveredik. A belső terek egy rocksztár stílusosan berendezett magánrezidenciájának stílusát adják vissza - írta meg a turizmusonline.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.