2022. 04. 19. - 15:45

A világ első robot szállodája

A világ első robot szállodája

A Henn na Hotel a legkorszerűbb technológiákkal várja vendégeit Japánban.

A több nyelven beszélő robotszemélyzet biztosan emlékezetes élmény marad a Nagasakiban levő Henn-na-Hotel vendégei számára. A robotok (amelyek közül az egyik egy angolul beszélő dinoszaurusz) recepciósként szolgálnak, a hordár robotok pedig poggyászokat visznek fel a vendégszobákba. Természetesen az emberi munkaerő is kéznél van, de az elsődleges személyzetet az innovatív technológia alkotja.
 
A szálloda másik érdekessége az arcfelismerés: kulcs nélküli zárral és belépéssel a vendégeknek nem kell aggódniuk a kulcskártyák elvesztése miatt. A szálloda sugárzó panel légkondicionáló rendszere elektromágneses hullámokat használ a hő átadására, hogy tökéletes hőmérsékletet tartson a szobákban, ezenkívül a mozgásérzékelők automatikusan kikapcsolják a lámpákat, ha a vendégek elhagyják a helyiséget.
 
A Henn na Hotel tele van váratlan és kellemes meglepetésekkel. A legújabb robotok és intelligens létesítmények nem csak környezetbarátak, plusz pozitívum, hogy növelik az üdülés alatti kényelmet és a szórakoztatást.
 
G.B.
 
 
(Kép forrása: uniqhotels.com)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.