2023. 09. 22. - 14:15

Íme a világ legokosabb apró otthona

Íme a világ legokosabb apró otthona

Méretének háromszorosára is képes bővülni a világ legokosabb otthonának tartott Podform – az átváltozáshoz pedig mindössze negyed órára van szüksége.

Meghökkentő dolgokra képes a világ legokosabb otthona: a Podform által kifejlesztett Pod Studio-t a közelmúltban mutatták be.
Az épület 161 négyzetlábról 464-re alakul át, csupán 15 perc alatt.
 
Hordozható és bővíthető, teljesen felszerelt hidraulikus lábakkal rendelkezik. Napelemekkel és intelligens technológiával látták el, mindezt egy dedikált alkalmazással vezérelve.
 
A hálózathoz való csatlakozás vagy a hálózaton kívüli működés lehetőségével dinamikus életmegoldást kínál pihenésre, munkára vagy bérbeadásra.
 
Íme a világ legokosabb apró otthona
Íme a világ legokosabb apró otthona
 
A sokoldalú funkcionalitást lehetővé tévő Pod Studio többféle funkciót és életformát képes befogadni. Ha az otthont nem használják eredeti lakói, bérelhető ingatlanként jövedelmező bevételt is generálhat.
 
A Pod Studio hidraulikus lábai szükségtelenné teszik az alapozást, lehetővé téve a könnyű be- és kirakodást. A kis területen bőséges életteret kínáló otthont a legmodernebb napelemekkel, akkumulátor tárolórendszerekkel, valamint beépített víz- és szeptikus tartályokkal szerelték fel, így önellátó lakókörnyezetet biztosít.
 
 
 
Podform technológia vezérelt, intelligens funkciókat integráltak az okos otthonba – a klímaszabályozástól és a biztonságtól a világításig és készülékekig – amelyek mindegyike úgy lett megtervezve, hogy alkalmazáson keresztül, zökkenőmentes működjön.
 
A cég vetítő üvegfalának köszönhetően a teret egy hangulatos, magával ragadó, festői paradicsommá alakíthatja a lakója, egyetlen gombnyomással.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.