2022. 11. 05. - 08:00

Metavertu - Egy érintéssel NFT-vé változtatja a fényképeket és videókat ez az okos eszköz

Metavertu - Egy érintéssel NFT-vé változtatja a fényképeket és videókat ez az okos eszköz

A luxus okostelefonokat gyártó Vertu a Metavertuval tért vissza a piacra - egy forradalmi mobiltelefonnal, amely egy érintéssel NFT-t csinál a fotókból és videókból.

Visszatért a piacra a luxus okostelefonokat készítő Vertu, mégpedig a világ első web3-as telefonjával – forradalmi újítással rukkolt elő.  
 
A Metavertu egyetlen kattintással átválthat hagyományos Android okostelefonról Web3 módra, ahol saját blokklánc-csomópontot futtathat és NFT-ket hozhat létre. Az NFT csak digitális formában létező, egyedi dolog, digitális műtárgy.
 
Ahogy az angliai márka videón is bemutatja, a Vshot kameraalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fényképeket vagy videókat egyetlen érintéssel NFT-vé alakítsák a készítés után. „Tegye értékessé fotóit. A Web3 világában mindenki lehet művész” – hangsúlyozza a cég.
 
 
Az új Qualcomm Snapdragon 8Gen1 processzorral működő összes modell kerámia kerettel, finoman ívelt képernyővel és háromlencsés kamerasorral rendelkezik – egy 64 MP-es fő kamera Sony IMX787 érzékelővel, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera, és 8 MP-es periszkóp kamera.
 
Az extra védelem érdekében minden eszköz tartalmaz egy dedikált beépített adatvédelmi chipet, amely biztosítja a digitális pénztárca és a vásárlások biztonságát.
 
A luxustelefon-gyártó cég 2017-ben csődbe ment – ám 1 évvel később tulajdonosok követték egymást, s újra elindult.
 
Mára a Vertu a Web3, az NFT-k és a metaverzum izgalmas világába lép. Erre jó példa a Metavertu is, amely néhány másodperc alatt vált web2-ről web3-ra.
 
Az okostelefon nyolc különböző változatban kapható, különféle színekkel és felületekkel.
 
Az árak 3000 eurótól 40 ezer euróig terjednek. A belépő modell hátul borjúbőrrel készült, míg a felsőt Himalaya Alligator bőrrel, 18 karátos arannyal és gyémánttal borítják.
 
A modellek kilencrétegű hőelvezető rendszerrel rendelkeznek, amely garantálja, hogy mindig hűvösek maradjanak. A luxuscég arról is gondoskodott, hogy 20 perc alatt teljesen feltölthető legyen, a töltöttségi szint pedig 24 óránál is tovább tart.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.