2018. 11. 21. - 14:00

Középpontban a csillogás: elegáns ruha és kabát ünnepi alkalmakra a Moaré Butikban

Középpontban a csillogás: elegáns ruha és kabát ünnepi alkalmakra a Moaré Butikban

Csillogás, arany és ezüst mindenütt: az alkalmi ruha szezonban minden mennyiségben jöhet! A budapesti Váci utcában található Moaré Butik már készen áll az ünnepekre és céges bulikra: válogathatunk kedvünkre a gyönyörű, elegáns ruhák vagy akár kabátok között!

Az alkalmi ruhák ősszel és télen a legkeresettebbek.A flitteres bézs-fekete ruha szemet gyönyörködtető
 
A karácsony, a szilveszter, a céges partik egyaránt igénylik ezeket a szépséges ruhákat.
 
Ilyenkor bőven van lehetőségünk megmutatni magunkat alkalmi öltözetben, melyek jellegzetessége a csillogás, az aranyozott, ezüstözött díszítés az ünnepi hangulat fokozására.
 
Éljük ki magunkat ebben a szezonban!
 
A budapesti, Váci utcai Millennium Center Moaré Butikjának üzletvezetője, Patkó Judit számos szemet gyönyörködtető, izgalmas, elegáns modellt ajánl erre az időszakra.
 
 
Az alkalmi kabátka bármilyen alapruhához ideálisA bézs-fekete kombinációjú hosszú ruhát bőségesen megszórták flitterrel, csupa csillogás!
 
Kiválóan mutat rajta a különleges stóla, melynek előnye, hogy fixen rögzíthető, nem kell vele bajlódni, mégis egy mozdulattal levehető és leengedhető a vállról, ha melegnek találjuk.
 
A hosszú, fekete ruha ékes példája a csillogó, mégis finoman elegáns estélyinek.
 
S végül egy alkalmi kabátka, ránézésre egy igazi ékszer - s minden benne van, ami jellemzi az idei trendet: flitter, gyöngy, fodor.
 
Egy egészen egyszerű alapruha tökéletes kiegészítője lehet.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.