2023. 04. 28. - 09:45

Mesterséges intelligencia - Megjelent a nagy teljesítményű víz alatti drón

Mesterséges intelligencia - Megjelent a nagy teljesítményű víz alatti drón

Vadonatúj, kompakt és nagy teljesítményű víz alatti drónnal rukkolt elő egy vállalat. A szerkezet 4K 60 FPS-es kamerával rendelkezik és 360 fokban, minden irányban mozog.

Megjelentette legújabb „kompakt és nagy teljesítményű” víz alatti drónját, a FIFISH V-EVO-t a QYSEA Technology cég.
 
Állításuk szerint az új szerkezet az első olyan víz alatti drón, amely 4K 60 FPS-es kamerával rendelkezik és 360 fokos mindenirányú mozgással – ez lehetővé teszi a filmesek és felfedezők számára, hogy megnövelt részletgazdagságot és egyenletes, lassított videókat rögzítsenek ultranagy felbontásban, akár 100 méterrel a felszín alatt.
 
A kisméretű, távvezérelt víz alatti gépeket gyártó cég úgy véli: a QYSEA forradalmasítja a kompakt víz alatti drónok gyorsan növekvő piacát.
 
A FIFISH V-EVO, mint legújabb kiegészítő a díjnyertes V6-os sorozathoz készült. Az első víz alatti drón, amely 4K 60 FPS-es kamerával rendelkezik és 360 fokos, mindenirányú mozgással halad, így a felfedezők és a filmesek lenyűgöző víz alatti pillanatokat örökíthetnek meg nagy felbontású videón. Olvasd el: Repül és víz alatt is úszik a legújabb drón
 
Mesterséges intelligencia - Megjelent a nagy teljesítményű víz alatti drón
Mesterséges intelligencia - Megjelent a nagy teljesítményű víz alatti drón
 
 
A 4K 60 FPS professzionális kamerarendszerrel rendelkező FIFISH V-EVO fokozott részletgazdagságot és sima lassított videókat is rögzíteni tud ultranagy felbontásban.
 
A drón kettős, 5000 lumen fényerejű, 5500K fehér LED lámpával van felszerelve – ezek képesek megvilágítani a sötét víz alatti környezetet, hogy azok felfedjék élénk színeiket.
 
A QYSEA egyedülálló, hat tolóerős elrendezése megoldja a korlátlan mozgást, megkönnyítve a kreatív és dinamikus víz alatti filmezést.
 
A drón mesterséges intelligenciával hajtott képjavításokat is alkalmaz a planktonok okozta fehér tengeri pelyhek kiszűrésére, illetve a felvételek tisztaságának javítására. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Extrém szélben is jól teljesít az okosdrón
 
A FIFISH V-EVO hidrodinamikus, folyékony és robusztus vízcsepp kialakítást kapott – ez minimális ellenállást biztosít az óceáni áramlatokkal szemben, így a hosszabb merülések sem jelentenek gondot.
 
A csatolóport számos eszközt tartalmaz, lehetővé téve az integrációt és a sokoldalúságot a különböző feladatokhoz és forgatókönyvekhez.
 
A kompakt FIFISH V-EVO szabadidős és professzionális használatra egyaránt alkalmas - ideális filmkészítéshez, mélytengeri felfedezéshez, tengeri megfigyeléshez és búvárkirándulásokhoz is.
 
 
Fotó: qysea.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.