2023. 04. 20. - 09:00

Mesterséges intelligencia – Jönnek a robotok az étel- és italiparba

Mesterséges intelligencia – Jönnek a robotok az étel- és italiparba

A kollaboratív robotokat gyártó Doosan Robotics vadonatúj, kifejezetten élelmiszer- és italipar számára kialakított robotcsaládot dobott piacra.

Új együttműködő robotokat helyez forgalomba a Doosan Robotics kollaboratív robotokat gyártó vállalat. Piacra dobta E-sorozatát, az NSF-tanúsítvánnyal rendelkező, kimondottan az élelmiszer- és italipar számára kialakított kollaboratív robotcsaládját.
 
Az technológiai „edge” kifejezésről elnevezett E-sorozat képes gyakorlatilag bármilyen ételt és italt elkészíteni rugalmasan, miközben rendkívül versenyképes árat és iparágvezető biztonsági és higiéniai szabványokat kínál.
 
A Doosan Robotics E-sorozata a közelmúltban kapta meg a a National Sanitation Foundation (NSF) élelmiszer-higiéniai biztonsági tanúsítványát - például olyan funkciók miatt, mint a tömített rések a kobot összekötő tengelyei között. Olvasd el: Itt a gyors és testreszabható burgerforgató robot
 
Mesterséges intelligencia – Jönnek a robotok az étel- és italiparba
Mesterséges intelligencia – Jönnek a robotok az étel- és italiparba
 
A súly csökkentése és a vékony kialakítás révén ez a robotsorozat könnyen telepíthető. Zökkenőmentesen illeszkedik a munkaterületekhez - 5 kg-os hasznos teherbírása és közel 3 láb hatótávolsága bőséges kapacitást biztosít bármilyen élelmezési feladat egyszerű elvégzéséhez.
 
Számos alkalmazásra tesztelték a szakemberek, beleértve a Robert Chicken koreai sült csirke koncepciót, amelyet kizárólag kobotok hajtanak végre.
 
Kávé és egyéb italok készítésére szintén bevetették a Doosan Robotics Dr Presso-ja segítségével. Olvasd el: Tökéletes svájci fondüt készít ez a robot
 
A Doosan Robotics azt tervezi, továbbra is személyre szabja az E-sorozatot, legyen szó sütésről, grillezésről vagy egyébről a gyors kiszolgálású étterem (QSR) kategóriában.
 
Az E-sorozat bevezetésével a Doosan Robotics 13 új kobotot mutat be – ezek adják a világ kobot-piacának legnagyobb választékát, széles termékpalettával, beleértve az M, A és H-sorozatot is, amelyeket a folyamatteljesítményhez és az ipari igényekhez szabtak.
 
„E-sorozatú kobotjainkat kifejezetten az élelmiszer- és italipar átalakítására hoztuk létre, azonnali megoldást kínálva a munkaerőhiányra és javítva a munka hatékonyságát. Erre a lendületre alapozva továbbra is vezetjük majd a globális kobot iparágat” – mondta el William (Junghoon) Ryu, a Doosan Robotics vezérigazgatója.
 
A Doosan E-sorozatú kobotok kiszállítását 2023 júniusára tervezik - exkluzív kedvezményekkel az első vásárláskor.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.