2023. 08. 28. - 10:50

Mesterséges intelligencia - Hatalmas siker az ablaktisztító robot

Mesterséges intelligencia - Hatalmas siker az ablaktisztító robot

A magas épületek ablakainak megtisztítása komoly kihívást jelent, melyhez külön szakembereket alkalmaznak. A Skyline Robotics azonban most előállt a robot-változattal.

Körülményes és cseppet sem veszélytelen munka a magas épületek ablakainak megtisztítása kívülről, amely külön szakembereket igényel. Nem csoda, hogy óriási népszerűségnek örvend a Skyline Robotics új, vezető terméke, az Ozmo névre keresztelt ablakpucoló robot. 
 
A sikeres gépezet 3,35 millió dolláros befektetéshez jutott a közelmúltban, melyet arra fordít majd, hogy megvalósítsa idei üzleti tervét.
 
Miután a Skyline Robotics így már 12 millió dollárral rendelkezik, van esély arra, hogy komoly sikert érnek el. Olvasd el: Robotok takarítanak a denveri iskolákban
 
Mesterséges intelligencia - Hatalmas siker az ablaktisztító robot
Mesterséges intelligencia - Hatalmas siker az ablaktisztító robot
 
A Skyline sikeres finanszírozási köre annak is köszönhető, hogy a vállalat az Ozmo ablaktisztító platformra kulcsfontosságú szabadalmakat kapott Japánban és Szingapúrban.
 
A Skyline Robotics a világméretű terjeszkedés köszöbén áll, az első robotokat ugyanis telepítették a felhőkarcolókban nem szűkölködő New Yorkban, s a piacra lépési stratégiákat is alkalmazzák már a világ különböző nagyvárosaiban. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Megérkezett az ipari padlótisztító robot
 
Az Ozmo kétségtelenül a Skyline zászlóshajó robotja, amely a mesterséges intelligenciát, a gépi tanulást és a számítógépes látást ötvözi fejlett robotikával és érzékelőkkel.
 
Segítségükkel birkózik meg a legégetőbb iparági kihívásokkal - köztük a munkaerőhiánnyal és a munkavállalók biztonságával.
 
A vállalat innovációja komoly elismerést is kapott: legutóbb a Robotics Business Review 2023-as RBR50 Robotics Innovation Award díját nyerte el a technológia, termékek és szolgáltatások kategóriában - az Ozmo bevezetéséért.
 
Ezek a díjak a világ legkreatívabb és legbefolyásosabb innovációit ismerik el, amelyek előremozdították a robotika helyzetét.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.