2024. 01. 17. - 10:35

Mesterséges intelligencia - A GPT Store-t vállalkozásunk is hasznosíthatja

Mesterséges intelligencia - A GPT Store-t vállalkozásunk is hasznosíthatja

Megérkezett a GPT Store, a ChatGPT újítása, amely új lehetőséget kínál az online vállalkozóknak saját chatbot létrehozására.

Újabb újdonság érkezett a mesterséges intelligencia világába. Elérhetővé vált a GPT Store, a ChatGPT legnagyobb újítása, amelyre sokan régóta várnak.
 
A GPT-áruház segítségével bárki egyedi ChatGPT-verziókat alkothat meg és fel is töltheti azokat a Store-ba. Olvasd el: Új mesterséges intelligencia - a ChatGPT-t is lekörözi a Gemini
 
Mesterséges intelligencia - A GPT Store-t vállalkozásunk is hasznosíthatja
Mesterséges intelligencia - A GPT Store-t vállalkozásunk is hasznosíthatja
 
Az alkalmazásokat kínáló webbolt kimondottan mesterséges intelligencia-eszközök számára készült, amelyeknek alapja az OpenAI technológiája.
 
A GPT Store igen hasznos lehet vállalkozásoknak is, új lehetőségeket kínálva számukra.
 
A GPT Store az OpenAI legújabb fejlesztéseinek csúcspontja
 
A GPT nyelvi modell alaposan felfejlődött az elmúlt 1-2 évben. 
 
-2022 novemberében megjelent a ChatGPT béta verziója.
 
-2023 februárjában a Plus verzió következett, 20 dollár/hó áron.
 
-2023 novemberében bemutatták a CustomGPT-t és az Assistant API-t, amely bárki számára lehetővé teszi, hogy saját GPT-t készítsen.
 
- 2024 januárjában pedig elindul az egyéni GPT Store, ahol a felhasználók GPT-ket találhatnak és kínálhatnak.
 
Ezen az új „piactéren” a felhasználók testreszabott ChatGPT-ket kereshetnek és találhatnak, különféle felhasználási esetekre. A keresőoptimalizálás segítőitől az életmentorokon át a receptkészítőkig mindenki rálelhet a neki megfelelőre.
 
Az OpenAI szerint több mint 3 millió egyedi GPT-t hoztak létre az egyéni GPT-k elindítását követő 2 hónapon belül.
 
A GPT Store jelenleg a fizetős ChatGPT Plus, Enterprise vagy Team fiókok felhasználói számára érhető el, de fokozatosan mindenki számára azzá teszik a chat.openai.com/gpts oldalon.
 
A GPT-k kereshetők, könnyen megtalálhatók és használhatók a keresőfelületen keresztül. Az egyetlen követelmény az, hogy a CustomGPT-t a készítő nyilvánosságra hozza.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.