2024. 05. 16. - 08:30

Ilyen, amikor a mesterséges intelligencia még a saját anyánkat is becsapja

Ilyen, amikor a mesterséges intelligencia még a saját anyánkat is becsapja

Megtréfálta a mesterséges intelligencia Katy Perry édesanyját: megtévesztette egy, a Met Gálán az énekesnőről készült MI-kép.

Katy Perry bevallotta: saját édesanyját is megtévesztette egy, mesterséges intelligencia által kreált fotó, melyen az énekesnő a 2024-es Met Gálán látható.
 
A 39 éves popsztár nem vett részt az idei, New Yorkban megrendezett, extravagáns divat-eseményen, ám valaki mesterséges intelligencia segítségével álképet készített róla, mintha ott lett volna.
 
Az Instagramon megosztott fotót Katy édesanyja, Mary Perry is látta, aki kommentelt is alá, megjegyezve, hogy nem tudta, hogy lánya járt a rendezvényen, még a ruháját is megdícsérte tréfásan, amelyben szerinte Katy úgy festett, mint egy „rózsaparádé”. Olvasd el: Hamis macskák jönnek a nem létező emberek után
 
Hamis MI-kép Katy Perryről a Met Gálán
Hamis MI-kép Katy Perryről a Met Gálán - Fotó: Instagram
 
Katy Perry azonban a hozzászólás alatt megjegyezte: „Haha, a mesterséges intelligencia téged is megtévesztett! Vigyázat!”
 
Az énekesnő hozzátette, nem tudott elmenni a gálára, mert dolgoznia kellett.
 
A beszélgetés mellett Katy egy klipet is megosztott magáról a stúdióban - bizonyítva, miért volt túl elfoglalt ahhoz, hogy részt vegyen az eseményen.
 
A popsztár egyébként valóban szívesen kísérletezik bizarr megjelenésű ruhákkal, s bevallása szerint különösen a Met Gálán szórakozik jól emiatt.
 
Fotó: Instagram/Katy Perry - Instagram/Tvazteca querétaro
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.