2023. 11. 09. - 09:50

Igazi macskához hasonlít a robot MetaCat

Igazi macskához hasonlít a robot MetaCat

A MetaCat remek lehetőség azoknak, akik szeretnének cicát, de nem szívesen takarítanának utána. MetaCat robot, de nagyon hasonlít egy valódi macskára.

Szép szőrrel és elbűvölő kék szemekkel készült MetaCat, a robotmacska, amelyet bármikor be lehet üzemelni otthon és úgy funkcionál, mint egy valódi cica.
 
Ajándékba is kiváló, azoknak, akik szeretnének macskát, de különféle okok miatt nem engedhetik meg maguknak – lehet az allergia vagy a félelem, hogy piszkot, kárt csinál, takarítani kell utána.
 
Nos, egy MetaCat semmi ilyesmivel nem jár, ellenben remek társaságot kínál és valljuk be, aranyos.
 
Igazi macskához hasonlít a robot MetaCat
Igazi macskához hasonlít a robot MetaCat
 
Élethű robotállat, amelyet arra terveztek, hogy az idősek magányát enyhítse, s társaságot biztosítson bárkinek – pároknak, gyerekeknek, családoknak.
 
Készítője, az Elephant Robotics szerint a MetaCat olyan, „akár egy realisztikus rongybaba”.
 
Ha megsimogatják, dorombol, nyávog és mozgatja a fejét. Még vedlik is. Ellenben nem jár vele macskaalom, nem kell fürdetni, nem vájja az ember combjába a körmét, hogy felhívja magára a figyelmet. Érintése biztonságos és allergiabarát – biztosítja az érdeklődőket az Elephant Robotics.
 
A MetaCat egyébként ma már több oldalon is megvásárolható, 240 dollárért, azaz nagyjából 90 ezer forintért.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.