2024. 04. 19. - 09:15

MI-alapú automatizációk jönnek a KKV-k számára

MI-alapú automatizációk jönnek a KKV-k számára

Saját mesterséges intelligenciához juthatnak a hazai kis- és középvállalkozások. A Think AI csapata találta ki, miként lehetne a vállalati folyamatok szerves része az MI.

A közeljövőben a hazai KKV-k is hasznot húzhatnak a mesterséges intelligenciából. A Think AI csapata, amely MI-szakértőket, reklámügynökségi szakembereket és fejlesztőket csoportosít, módot talált arra, hogyan válhat az MI a vállalati folyamatok szerves részévé – adta hírül a kkvmagazin.hu.
 
Míg korábban a mesterséges intelligenciát zömmel a nagyvállalatok használhatták, ma már ez a kis- és középvállalkozások számára is elérhető kell hogy legyen, hiszen ennek hiányában komoly hátrányba kerülhetnek.
 
A Think AI felismerte ezt, s olyan, MI-alapú automatizációkat hoztak létre a KKV-k számára, amelyek a mesterséges intelligenciát a vállalati folyamatok szerves részévé teszik. Teszik mindezt úgy, hogy a cégek alkalmazottainak ChatGPT-re sincs szükségük, hogy feladataikat hatékonyabbban lássák el – írta a kkvmagazin.hu.
 
MI-alapú automatizációk jönnek a KKV-k számára
MI-alapú automatizációk jönnek a KKV-k számára
 
A Think AI rájött arra, hogy a hazai cégek közül sokan szembesülnek akadállyal, amikor a vállalati folyamatokba integrálnák a promptolást, hiszen erőforrás híján nem tudják azt a szervezeti tudás részévé tenni. Ugyanígy, gyakran nem tudják, mely területeken, milyen módon ültessék be ismereteiket a gyakorlatba.
 
A Think AI ezért kész megoldásokkal szolgál a KKV-knak. Első lépésben átnézik a vállalati folyamatokat, hogy azonosítsák, mely tevékenységek vesznek el sok időt, majd javaslatot tesznek, hogyan lehetne ezeket részben vagy egészben mesterséges intelligenciával automatizálni – írta a kkvmagazin.hu.
 
A kis- és középvállalkozásoknak ezzel saját mesterséges intelligenciájuk lesz, amely segít gyorsabban, pontosabban végezni a feladatokat.
 
A Think AI eszköztára meglehetősen nagy, nemcsak a marketing, ügyfélszolgálat, termelés terén alkalmaznák az MI-t. Vannak mesterséges intelligencia-alapú chatbotjaik, alkalmazások, virtuéális asszisztensek és egyedi megoldások. Virtuális személyi titkárt alkottak meg, amely a beérkező levelek tartalma alapján készít feladatlistákat, sőt, ezeket aztán a projektmenedzsment szoftverben hozzárendeli a feladatok végrehajtásáért felelős személyekhez – tudatta a kkvmagazin.hu.
 
A fejlesztők már dolgoznak ügyvédi irodáknak való virtuális segéden is, amely az ügyvéd által definiált jogesetet elemzi és konkrét hivatkozásokkal támogatni is tudja a szakértő munkáját. Ez a termék jelenleg áll tesztelés alatt.
 
A Think AI célja egészségesebbé, kreatívabbá tenni a munkahelyeket, olyan eszközzel, amely javítani tudja a munkavállalói élményt – adta hírül a kkvmagazin.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.