2024. 04. 23. - 09:20

Kiberbiztonsági kézikönyvet készítettek a KKV-knak

Kiberbiztonsági kézikönyvet készítettek a KKV-knak

A hazai kisvállalkozásokat támogatja aza kiberbiztonsági útmutató, amellyel a közelmúltban rukkolt elő a Huawei - az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel és a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal közösen.

Komoly problémákkal szembesülhetnek azok a kis- és középvállalkozások, amelyek nem védik megfelelően cégüket a kiberbiztonsági incidensekkel szemben.
 
Most megjelent egy, jelentős segítséget nyújtó útmutató, amely hasznos gyakorlati információkkal látja el a KKV-kat.
 
Segít abban, hogyan előzzék meg a kibertámadásokat, miközben fejlesztésüket és a hatékonyabb adatvédelmet is támogatja – tudatta a minuszos.hu.
 
Kiberbiztonsági kézikönyvet készítettek a KKV-knak
Kiberbiztonsági kézikönyvet készítettek a KKV-knak
 
A kis- és középvállalkozások közül hazánkban is sokan áttértek a digitalizációra a koronavírus-járvány miatt – ezzel együtt azonban emelkedtek a kiberbiztonsági fenyegetéseik is.
 
Az új kézikönyv, melyet a Huawei az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital) és a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együtt hozott létre, hathatós támogatást nyújt majd 25 millió Európai Unióban működő vállalkozásnak, köztük a csaknem 900 ezer magyarországinak – írta meg a minuszos.hu.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.