Nespresso Atelier: Michelin-csillagos séfek a kávéhoz
A magyar fővárosban is örülhetnek az ínyencek: nagyszabású gasztronómiai rendezvény készül. Február 16 és 18. között Budapesten rendezik meg a Nespresso Atelier-t, melyen a kávéhoz nagytudású séfeket is „kínálnak”.
Három napig élvezhetik majd a páratlan kínálatot azok, akik ellátogatnak a Budapesten megrendezésre kerülő Nespresso Atelier eseményre – tudatta a turizmusonline.hu.
A rendezvényen nemcsak kiváló kávékban, hanem a csúcsgasztronómiában is részük lehet a kóstolgatni szerető jelenlevőknek.
Az eseményt nagyszabású vacsora zárja majd, melyen Michelin-csillagos séfek főznek majd, Magyarország legjobbai sorakoznak fel azért, hogy felejthetetlen ételeket fogyaszthassanak a vendégek. Szakértők mellett 3-, illetve 2 Michelin-csillagos olasz mesterszakács remekeit kóstolhatják meg a jelenlevők – írta meg a turizmusonline.hu.
A február 16 és 18. között megrendezett Nespresso Atelier-en az alábbi séfek főznek majd.
A csodás kávéhoz desszertet és remek vacsorát is kínálnak a Nespresso Atelier rendezvényen
-az egy Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha)
-az egy Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem)
-az egy Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown)
-a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca)
a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio)
-Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem)
-Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája)
Desszert:
-Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem)
Borok és kávé:
Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine jelölt - Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine jelölt - Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq’ Bar) Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete – adta hírül a turizmusonline.hu.
B.A.