2023. 05. 17. - 09:20

Fogfehérítés – Új kezelés viszi a pálmát

Fogfehérítés – Új kezelés viszi a pálmát

Nem okoz fogérzékenységet, íny-vagy fogkárosodást egy új fogfehérítő kezelés, melyet a Hismile mutatott be. Az egyedi módszer peroxidot sem alkalmaz.

Új fogfehérítő kezeléssel rukkolt elő a világ egyik vezető foggondozó márkája. A Hismile kezelését a világ legjobb fogorvosai is támogatják - ezzel a cég új mércét állított fel a professzionális mosolyápolásban.
 
Miután alaposabban beleásta magát a fogfehérítéssel kapcsolatos szokásos aggodalmakba, olyan termékkel állt elő, amely nem okoz érzékenységet, fog- és ínykárosodást.
 
Fehérítő készítménye a ftálimidoperoxikapronsav (PAP), hidroxiapatit (nano) és kálium-citrát hatóanyagokat tartalmazza.
 
Nem okoz fogérzékenységet, íny-vagy fogkárosodást a Hismile-féle fogfehérítő kezelés
Nem okoz fogérzékenységet, íny-vagy fogkárosodást a Hismile-féle fogfehérítő kezelés
 
A PAP+ készítmény olyan fehérítő kezelést kínál, amely mérsékli a fogfehérítésből származó, jellemzően várható káros hatásokat.
 
A PAP hatóanyaggal a módszer felgyorsított fehérítő eredményeket produkál, anélkül, hogy veszélyeztetné a fog ásványi anyag vagy fehérje szerkezetét. A PAP nem irritálja a száj lágyszöveteit, vagyis, nincs szükség ínygátra a lágyszövetek védelme érdekében.
 
A nanorészecskés apatit (nano-hidroxiapatit) és a kálium-citrát beépítése további előnyöket is magába foglal a fogak számára a fehérítési folyamat során - így például javítja a zománc szerkezetét és csökkenti a már meglévő fogérzékenységet.
 
A PAP+ kezelés egyedülálló, nem használ ugyanis peroxidot, amely a fogfehérítés hagyományos összetevője.
 
Ismert a peroxidról, hogy a fogakat demineralizálja - gyengévé, érzékennyé teszi őket.
 
A Hismile azonban PAP-ot, egy remek fehérítési összetevőt használ, amely új, Vio405 ultraibolya fénytechnológiájukkal működik együtt – ezzel pedig nemcsak ragyogóbbá és egészségesebbé teszi a mosolyt, hanem a fájdalom vagy érzékenység hiányát is garantálja.
 
L.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.