2023. 05. 16. - 08:40

Fogeltolódást gátol és javítja a külsőt a fogászati implantátum

Fogeltolódást gátol és javítja a külsőt a fogászati implantátum

A fogbeültetés nemcsak azért jó, mert megtörténik a pótlás. A hiányzó fog a teljes arc szerkezetét befolyásolja, s ezen nagymértékben változtat a fogászati implantátum.

Ha hiányzik egy vagy több fogunk, vagy szükségünk lenne egyéb okok miatt fogpótlásra, érdemes megfontolnunk azt is, hogy a fogászati implantátummal nemcsak a rágás minősége javítható vagy elkerülhető a csontvesztés.
 
Ezek óriási előnyök, amelyek teljes egészségünkre kihatnak.
 
A megjelenés pozitív változása sem hátrány azonban.
 
1.A fogászati implantátumok ugyanis megakadályozhatják a fogak elmozdulását
 
Ha az állkapocsban rések vannak, a többi fog balra vagy jobbra dőlhet. Ez az állandó pozícióváltás végül fogeltolódáshoz vezet.
 
Emellett, a rosszul beállított fogak számos szájproblémát eredményezhetnek, így például:
 
-a fogak között kis rések alakulását teszik lehetővé, ahol a baktériumok megtelepedhetnek, s ez végül ínybetegséghez vezet
 
-akadályozzák a szavak kiejtésének képességét.
 
-más fogakra nyomást gyakorolnak, ami kopást okoz
 
A fogászati implantátumok segíthetnek abban, hogy a fogak egyenesek maradjanak, miközben a fent említett problémák is megelőzhetők.
 
Fogeltolódást gátol és javítja a külsőt a fogászati implantátum
Fogeltolódást gátol és javítja a külsőt a fogászati implantátum
 
2.Javítják a megjelenést
 
A hiányzó fogak gyakran akadályozzák, hogy az ember nyugodtan mosolyogjon. Ez az egyik oka, hogy egyre népszerűbbek a fogászati implantátumok. A fogpótlással természetesnek tűnő fogakkal mosolyoghatunk - mosolyunkat káprázatossá varázsolja és jó benyomást keltünk.
 
3.Problémamentes a karbantartásuk
 
A fogpótlási megoldások gyakran megkövetelik, hogy speciális és költséges termékeket vásároljunk a tisztításhoz. Emellett a tisztítás során nagy gondossággal kell eljárni; ellenkező esetben a folyamat során károsodhatnak a fogászati készülékek.
 
A fogászati implantátumok viszont problémamentes karbantartást biztosítanak. Vagyis, könnyen megtisztíthatjuk őket rendszeres fogmosással és normál szájápoló eszközök és termékek, például fogkrém, fogselyem és szájvíz használatával.
 
A fogbeültetés tehát annyi előnyt hordoz magában, hogy aligha van ok a habozásra, ha ilyen megoldáson gondolkodunk.
 
A fogászati implantátum nemcsak a legjobb fogpótlás, az életminőséget is javíthatja.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.