2012. 12. 18. - 18:57

Larus Étterem - JAZZY GOURMET SZILVESZTER 2012

Larus Étterem - JAZZY GOURMET SZILVESZTER 2012
Szilveszterezzen a 90.9 Jazzy Rádióval, ünnepelje az Újévet a Larus Étteremben. Buday Péter Chef szilveszteri menüje és sztár fellépők: Group'N'Swing, Nyári Károly zongorista, DJ Suri Imre.
Buday Péter Chéf ajánlásával több mint 50 féle ételt kóstolhat, minőségi italok közül válogathat és hogy a hangulat is szilveszteri legyen, arról sztár fellépőink gondoskodnak!


Larus Étterem - JAZZY GOURMET SZILVESZTER 2012


GROUP N SWING Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, mely saját, kifejezetten táncparkettre való, boogie-s lüktetésű, de swinges, big band-es hangulatot idéző szerzeményeivel és a stílushoz passzoló karakteres imidzsével pörgeti fel a közönség.

 

NYÁRI KÁROLY zongorista előadásával még kellemesebb lesz az ünnepi vacsora.

 

DJ SURI IMRE az este folyamán pedig a legjobb funky és diszkó zenéket forgatja.

 

BUDAY PÉTER ÜNNEPI VACSORAMENÜJE | JAZZY GOURMET SZILVESZTER 2012

 

Larus Étterem - Buday Péter Chef

 

"Klasszikus retró imbisz"
csabai karaj, angol hátszín, kaszinótojás majonézes burgonyával, sonkatekercs, főtt füstölt marhanyelv, hússalátával töltött paradicsom és füstölt nyelv kocsonya, friss tormával


"Töltött tojások a sonka asztalon"
kaviáros, spenótos, libamájas, garnélás, szarvasgombás tojások, szélben szárított, füstölt, főtt, különleges, vendég előtt sült és vágott sonkák


"Sajt asztal bruschettával"
magyar sajtok, vendég előtt vágva és sütve: olívakaviáros, tökös- homáros, csorizós-babos, paradicsomos és roquefort sajt pezsgőben főtt körtével


"Tészta asztal"
kaviáros blini, borjú pie gyömbéres birsalmával, kacsa terrin sós töktortán, májas pástétom, vendég előtt összekevert homár szószos, paradicsomos, fenyőmagos, vajas házi tészták parmezánnal


"Carpaccio asztal"
kacsa, marha, paszternák, őz, gomba, különleges olajokkal, bal- zsamokkal és leveles salátákkal, pezsgő sabayonne-al sült zöldkagyló


"Krém tapas asztal"
padlizsánkrém, szezámkrém, csicseriborsókrém, paprikakrém, brokkolikrém


"Meleg ételek"
Sült tortellini, petrezselymes lencsével
Bárány sült zsír, nélküli paleo körettel (gabonákkal, magokkal)
Omlós kacsa lilakáposzta pitével, gesztenyével, apró gombóccal
Császárhús pak-choi-al, gyömbér gyönggyel


"Vendég előtt készült ételek"
Szarvas hát forró áfonya habbal, enyhén csípős csicseriborsóval
Saját szaftjába mártott, lassan sütött hátszín chedarral, málna balzsamos céklával
Borjúmáj almával, szilvával, sülthagymával, vendég előtt készítve
Egész malac, hasában sült kolbásszal
Sörben sült malacragu


"Desszertek"
Maraschinoval ízesített madártej, mandulás puszedlivel
Apró mignon-ok ibolya és rózsa ízekben
Csípős belga csokoládé
Barack szendvics portói krémmel
Sajttorta édeskömény zselével
Gyümölcs jardinette Jazzy torta


Szilveszteri italok

A vacsorajegy az ételek mellett a következő italokat tartalmazza:

  • welcome ital: 1 pohár forralt bor vagy Unicum Szilva
  • 1 pohár pezsgő, éjféli koccintáshoz
  • 2 ital kupon, mely beváltható az italsorban szereplő bármely italra

A szilveszteri menü megfelelően, korlátlan fogyasztással áll a vendégek

rendelkezésére.

 

Larus Étterem - JAZZY GOURMET SZILVESZTER 2012

 

Időpont:

2012. december 31. hétfő | 20:00

 

A vacsorajegy ára:

19.500 Ft/fő (csak elővételben)

 

Asztalfoglalás és további információ:

 

Telefon: +36 1 799 24 80 | E-mail: info@larusevent.hu

 

http://larusetterem.hu/aktualis-hirlevel/jazzy-gourmet-szilveszter

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.