2023. 12. 08. - 10:50

Digitális avatárként örökké élhet a Kiss is

Digitális avatárként örökké élhet a Kiss is

Nagy hírt jelentett be a legendás Kiss rockegyüttes: utolsó fellépésüket követően avatárként koncerteznek majd tovább.

Utolsó fellépését tartotta meg a közelmúltban a Kiss zenekar a New York-i Madison Square Gardenben, tagjai azonban továbbra is játszhatnak akár egész este rock and rollt - élethű digitális avatárként.
 
A videó, melyben az együttes bejelentette a hírt, december 3-án jelent meg a Kiss YouTube-csatornáján. Úgy fogalmaztak, örökké élnek majd és egyben újjászületnek a rock avatárjaiként. Olvasd el: Körbejárják a világot az ABBA-avatárok
 
Digitális avatárként örökké élhet a Kiss is
Digitális avatárként örökké élhet a Kiss is
 
Az utolsó koncert végén egyébként a zenekar új digitális dopplegangerei meg is jelentek a színpadon, jellegzetes arcsminkben, hogy előadják a God Gave Rock And Roll To You ráadását, s egyben bemutassák a banda új korszakát, digitális rockerként.
 
Az avatárok fantáziaalapú szuperhősöknek öltözve mutatkoztak –  a szárnyas basszusgitáros és társalapító, Gene Simmons tüzet lehelt és a színpad felett lebegett, míg egy másik Kiss-tag izzó szemekkel nézett a rajongókra. Olvasd el: David Bowie is az ABBA digitális útjára léphet
 
 
 
„Örökké élhetünk. A zenekar megérdemli, hogy tovább éljen, mert nagyobb, mint mi” - mondta Paul Stanley énekes a zenekar váltását részletező videóban.
 
Stanley és Simmons együtt hozta létre a legendás csapatot 1973-ban.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.