2024. 07. 04. - 09:00

Sokkolta az országot: a 10. emeletről lökte ki barátnőjét egy férfi

Sokkolta az országot: a 10. emeletről lökte ki barátnőjét egy férfi

A veszekedés hevében kilökte barátnőjét egy győri panelház tizedik emeletéről egy férfi. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség most emelt vádat ellene.

Döbbenetes: dulakodott és ordítozott vele, majd kilökte a 10. emeletről a barátnőjét, aki azonnal szörnyethalt – a 33 éves férfi ellen a napokban emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség – tudatta a blikk.hu.
 
A vádirat tudatta: a férfi 2023 januárjában a barátnőjével és anyjával lakott az anyja által bérelt győri panellakásban, melybe közben beköltözött még az anya unokája is a családjával. Tehát a történtek idején éppen 6 ember élt ott – tudatta a lap.
 
A férfi és a barátnője között azonban a viszony 2023 márciusára jócskán megromlott, ráadásul a férfi új kapcsolatba is belekezdett, emiatt gyakoriak voltak a veszekedések kettejük között.
 
Sokkolta az országot: a 10. emeletről lökte ki barátnőjét egy férfi - Fotó: Youtube (képünk illusztráció)
Sokkolta az országot: a 10. emeletről lökte ki barátnőjét egy férfi - Fotó: Youtube (képünk illusztráció)
 
 
Egy reggel tragédiához vezetett a vitatkozás és a dulakodás: a veszekedést követően a férfi kiment a szobájukból, mire a nő sírni kezdett és kinyitotta az ablakot – amit egyik családtag észrevett és szólt a férfinak.
 
Az visszament a szobába, ordítozni kezdett a nővel, majd megragadta és kilógatta őt az ablakon. A barátnő hiába próbált visszamászni, nem sikerült neki. Lezuhant a 10. emeletről és a helyszínen meghalt – tudatta a blikk.hu.
 
A büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat. Az ügyészség mértékes indítványa – amennyiben a vádlott beismeri tettét és lemond a tárgyalásról - 14 év szabadságvesztés büntetés és 10 év közügyektől eltiltás.
 
Az ügyben érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék hoz majd – írta meg a blikk.hu.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.