2024. 04. 29. - 12:01

Önjáró robotokkal újított egy magyar gyár

Önjáró robotokkal újított egy magyar gyár

Közel 10 milliárd forintból épített új, robotizált logisztikai központot Magyarországon a Gebrüder Weiss.

A technológiai forradalom nemcsak a fogyasztói társadalmat, hanem az ipari és logisztikai szektor működését is nagyban megváltoztatja. Egyre több helyen kezd elterjedni az önjáró robotok alkalmazása a logisztikai központokban és Magyarországon is egyre több az olyan vállalat, amelyek ezzel az intelligens eszközzel újítják meg működésüket.
 
Az intelligens robotok nem csupán munkaerőt takarítanak meg, hanem hatékonyságot és skálázhatóságot is biztosítanak az adott vállalat számára. Az önjáró robotok képesek egyenletes tempóban és rendkívül precízen végezni a munkát, ami jelentősen növeli a gyártási és termelési folyamatok hatékonyságát. 
 
onjaro_robot_torzs
Megkönnyítik a gyártást és a tárolást az önjáró robotok
 
Az önjáró eszközök továbbá képesek folyamatosan adatokat gyűjteni a működésükről és a környezetükről. Ezek az adatok segítenek a szakembereknek még jobban megérteni a robot és az adott cég működését, amely miatt képesek optimalizálni a folyamatokat és időben reagálni a problémákra vagy változásokra.
 
Magyarországon most éppen a Gebrüder Weiss újított önjáró robot gépekkel. A cégcsoport egy közel 10 milliárd forintos beruházást fejezett be, amelynek eredményeképp átadták legújabb a logisztikai központot Dunaharasztiban. Az említett önjáró robotok főleg a tárolásban kapnak majd főszerepet a cég mindennapi életében.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.
(Képeink illusztrációk)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.