2024. 02. 26. - 11:47

Innovatív technológiák a Magyar Honvédségnél

Innovatív technológiák a Magyar Honvédségnél

Létfontosságú a Magyar Honvédség számára a modernizáció és az innovatív technológiák bevezetése.

A Magyar Honvédség számára a jövőben a mesterséges intelligencia alapú alkalmazások minél teljeskörűbb kihasználása létfontosságú lesz, hogy megfeleljenek az új kihívásoknak és versenyképesek maradjanak. 
 
A mesterséges intelligencia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatalt a katonai műveletek alatt. Az ultramodern algoritmusok és az előrejelző elemzések révén a mesterséges intelligencia képes optimalizálni a stratégiákat a lehető leghatékonyabb eljárás eredménye érdekében. 
 
mh_torzs
Új gripenek érkeznek a Magyar Honvédséghez
 
Idén a Magyar Honvédség is számos új beruházást hajt végre a modernizáció témaköre alatt. Elsőkörben 4 új gripen érkezik Magyarországra, hogy a megnövekedett feladatokat teljesíteni tudják, illetve, hogy tovább fejlesszék a jelenlegi légierőt. 
 
A másik nagyobb beruházás, hogy a Magyar Honvédség és a svéd SAAB együttműködik idén. A SAAB egy svéd hadiipari cégcsoport, amely tovább fejleszti Magyarországon a virtuális képzési lehetőségeket, illetve egy olyan karbantartási képzés is elindítása kerül hazánkban, amely a mesterséges intelligenciára összpontosul.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.