2024. 04. 10. - 10:42

Autóipari innováció Kecskeméten

Autóipari innováció Kecskeméten

Közel milliárdos keretösszegű fejlesztési projekt zárult le Magyarország egyik nagyvárosában.

Az autóipar dinamikus átalakulása új kihívásokat és lehetőségeket teremt minden piaci szereplő számára. Magyarország már hosszú ideje jelentős szereplő az autógyártás világában, most pedig újra egyedülálló technológiai fejlesztések fejeződtek be itthon. 
 
Ahogy a digitalizáció, az automatizáció és az elektromos járművek térnyerése egyre inkább dominálja az iparágat, folyamatosan új projekteket kell indítani, hogy ezzel a nagyfokú változással szintet tartsunk.
 
autoipar_kecskemet_torzs
Folyamatosak az autóipari technológiai beruházások
 
Az autóipari vállalatok számára a technológiai fejlesztések hatalmas előnyökkel járnak. Az egyik legfontosabb tényező az automatizáció és a mesterséges intelligencia integrálása a gyártási folyamatokba. Az autógyártás terén alkalmazott robotok és automatizált rendszerek lehetővé teszik a hatékonyabb, pontosabb és költséghatékonyabb gyártást.
 
Ezek a fejlesztések hazánknak is számos extra előnnyel járnak, hiszen a vállalatok egyre több magas minőségű munkahelyet teremtenek, ez pedig kulcs a jövőbeli beruházások elnyeréséhez.
 
Magyarországon most éppen az Autóflex-Knott Kft. legfrissebb beruházását adták át Kecskeméten. A cégcsoport több mint 800 millió forintból hajtott végre technológiai fejlesztéseket, hogy a külföldi piacokon is egyre jelentősebb szereplővé váljanak.
 
Forrás: MTI
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.